Advokatene

Didrik Brun Ferkingstad

Advokat, siviløkonom og sivilingeniør
Tlf: 52 85 63 93 / 976 09 090
Epost: ferkingstad@karm-adv.no


Advokat Didrik Brun Ferkingstad har bred erfaring og jobber med de fleste saker innen våre arbeidsområder. Han er, i tillegg til advokat, utdannet sivilingeniør og siviløkonom, og har særlig kompetanse innen entrepriserett, selskapsrett og regnskap. Han har tidligere jobbet som tekninsk sjef i Karmøy kommune og har særkompetanse innen de fleste spørsmål knyttet til fast eiendom. I sin praksis som advokat jobber han også mye med arverett og eiendomsmegling. Han har tidligere i en rekke år bl.a vært styreleder i Haugaland Kraft AS og i Sunnhordland Kraftlag AS.

Advokat Kjell Natvig

Tlf: 52 85 63 92 / 412 08 172
Epost: natvig@karm-adv.no

Advokat Kjell Natvig har mer enn 30 års erfaring som advokat i Karmøy. Fra 1986 - 2004 drev han egen advokatvirksomhet i Kopervik. Siden 2004 har han vært partner i Karmøyadvokatene DA.

Advokat Natvig har bred erfaring innen de fleste saksområder, herunder familie - samboer - arv og skifte, barnefordeling, forsikring, erstatning/personskade, yrkesskade/pasientskade, kontraktsrett, fast eiendom, arbeidsrett, utlendingsrett og barnevern.